U bent hier

Home

Lifestyle

1 Second Everyday

Met 1 Second Everyday maak je iedere dag een video van 1 seconde van een mooi moment van die dag. Alle video's worden achter elkaar gezet zodat je later één grote video kunt maken met een samenvating van bijvoorbeeld de afgelopen maand, kwartaal of zelfs van een heel jaar.

App voor: Ophalen herinneringen
App video herinneringen

KopieID

Af en toe moet je bij een aankoop of het afsluiten van een contract een kopie van je identiteitsbewijs verschaffen. Sommige organisaties mogen een kopie maken van een identiteitsbewijs als dat wettelijk is bepaald. Ze gebruiken het burgerservicenummer (BSN) voor het uitvoeren van werkzaamheden.

App voor: Veilig kopieëren identiteitsbewijs
App Veilige kopie identiteitsbewijs

Lift

Iedereen heeft wel een gewoonte die hij/zij zich graag zou eigen maken. Bijvoorbeeld meer water drinken, stoppen met snoepen, minstens één keer in de week sporten, iets leren of vaker een vreemde aanspreken. Een gewoonte is aan te leren in ongeveer 30 dagen.

App voor: Nieuwe gewoonte aanleren
App aanleren nieuwe gewoontes

MADPAC

MADPAC is een nieuw lifestyle magazine/app voor mannen. Er staat van alles in deze app: Technologie, Apps, Babes, Voetbal, Auto's, Motors en nog veel meer mannelijke dingen. MADPAC schrijft kort en bondige nieuwtjes, dus geen lange saaie teksten.

App voor: Lifestyle mannen
Magazine met mannen nieuwtjes

123DressMe

Met 123DressMe kun je je kledingkast 'digitaliseren'. Je zet al je kledingstukken op de foto zodat je ze later kunt selecteren voor een outfit. Als je je hele gadarobe hebt gedigitaliseerd, kun je outfits samenstellen. Je kiest iedere keer bovenstuk, onderstuk en schoenen.

App voor: Kleding uitkiezen
123DressMe: App voor kleding uitzoeken
Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed