U bent hier

Home

Uitleg / Instructies

Craftsy

Als jij een fan bent van Pinterest, dan is deze app iets voor jou! Craftsy bevat allerlei video cursussen die je helpen je creativiteit te ontwikkelen. Zo zijn er verschillende cursussen:

App voor: Ontwikkeling creativiteit
Ontwikkel je creativiteit met Craftsy

Slideshare presentations

SlideShare is een app van LinkedIn die het makkelijk maakt om prestaties die je hebt gemaakt te delen met je LinkedIn connecties en slideshare gebruikers. Dat kan makkelijk zijn voor het promoten van ideeën en producten.

App voor: Presentaties delen
App voor delen/ontdekken presentaties

Onze taal

'Ben jei een van fan korrect Nederlandsch'? Of heb jij problemen met d'tjes en t'tjes? De app 'Onze taal' bevat zowat 2000 adviezen over goed Nederlands. Altijd handig als je een brief of een mail aan het schrijven bent en denkt; 'Hoe zit dat nou ook al weer?'.

App voor: Taaladvies en correct taalgebruik
app taaladvies en correct taalgebruik

iFixit repair manual

Door zelf reparaties aan je apparatuur te doen, kun je een hoop geld besparen.

App voor: Uitleg zelf repareren apparatuur
App voor uitleg repareren apparatuur

Update guide for iOS8

Hulp nodig bij het updaten van iOS7 naar iOS8? Update Guide for iOS8 bevat stap voor stap instructies. Als de update is voltooid, bevat de app ook nog tips over hoe jij het meeste uit het nieuwe besturingssysteem van Apple kunt halen.

App voor: Uitleg iOS
App voor update instructies iOS8

Guide for iOS 8 & iOS7

Snap jij niet helemaal hoe iOS7 of iOS8 werkt? Of wil jij gewoon weten wat er allemaal mogelijk is in iOS? Guide for iOS8 & iOS7 laat het allemaal weten. Let op: De app is gratis, maar zit wel boordevol met reclame en af en toe een niet vertaalde tekst.

App voor: Uitleg iOS
App voor uitleg iOS 8

Instructables

Houd jij van knutselen en zelf dingen maken? Instructables is de ideale app voor de doe-het-zelver. Instructables bevat instructies voor het maken van allerlei dingen. Dit kunnen tafels zijn, lampen, kasten, stoelen maar ook kleding stukken.

App voor: Knutsel ideeën
Knutsel instructies app
Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed