U bent hier

Home

Vermaak

Rollercoaster Tycoon 3

De old school RollerCoaster Tycoon zoals je hem kent van de pc.

App voor: Pretpark bouwen
App rollercoaster tycoon

Gyro Skate

Gooi jij veel met je iPhone of afstandsbediening: kickflips, heelflips, 360's en 360 flips? Of houd je wel van een uitdaging met een beetje risico? Dan is Gyro skate wat voor jou! De app houdt bij welke tricks jij kunt door ze uit te voeren met je iPhone. 

App voor: Skateboard tricks met je iPhone
Skateboard tricks maken met je iPhone

Monopoly

Heb jij het bordspel Monopoly niet? Niet getreurd, het kan ook gratis met de Monopoly app. De app toont een 3d versie van het bordspel en het is super makkelijk om te spelen, omdat er iedere keer wordt uitgelegd wat er wordt gedaan. Leuk voor op een luie zondagmiddag. 

App voor: Spelen monopoly
Monopoly bordspel op de iPhone en iPad

Space Qube

In Space Qube moet je zoveel mogelijk cubes verzamelen om nieuwe schepen te bouwen. Nieuwe schepen zijn sterker, of bewegen sneller en zorgen dat je makkelijker naar de volgende levels komt. Je kunt ook je eigen schepen laag voor laag opbouwen in de ship creator.

App voor: Vrije tijd
Space Qube app van de week

Monster Dash

In Monster Dash verzamel je muntjes door zoveel mogelijk monsters killen. Met je verzamelde muntjes kun je een hoger level voor je poppetje kopen of je koopt nieuwe wapens, waarmee je makkelijker monsters kunt afmaken.

App voor: Vrije tijd
Monster Dash: Monsters killen game

PAC-MAN Friends

Met deze nieuwe app van de week kun je het oude bekende spelletje PAC-MAN spelen. Bij PAC-MAN with friends is het mogelijk om met meer dan een PAC-MAN een level uit te spelen. Deze andere PAC-MAN's zijn je zogenaamde 'friends'.

App voor: Vrije tijd
PAC-MAN variant: PAC-MAN friends

RGB Express

In RGB Express laat je trucks pakketjes oppikken en op de juiste locatie afzetten. Opzich niet lastig zou je denken. Dat is het ook niet, zolang het bij 1 truck blijft.

App voor: Vrije tijd
RGB express - puzzel app

Two dots

In Two Dots verbind je de stippen van dezelfde kleur met elkaar. Dit kan alleen horizontaal of verticaal. In verschillende levels wordt aangegeven wat je moet halen: bijvoorbeeld 30x blauw en 20x geel.

App voor: Vrije tijd
Two dots App

Jellies

In Jellies moet je zoveel mogelijk van dezelfde Jellies (gekleurde monstertjes) aan elkaar verbinden, zonder een ander type Jellie te raken. Erg verslavend!

App voor: Vrije tijd
Jellies

Sleep Talk Recorder

Denk jij van jezelf te weten dat je niet praat in je slaap? Weet je het zeker? Of wil jij je partner bewijzen dat hij/zij praat in zijn/haar slaap? Sleep Talk Recorder pro neemt op wat je (of je partner) zegt tijdens het slapen.

App voor: Opnemen praten in slaap
App voor opnemen praten in je slaap

Pagina's

Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed