U bent hier

Home

Vrije tijd

Shades

Ken je Tetris? Dit is een soort geevolueerde versie daarvan. Het is een puzzel die zich niet richt op vorm zoals bij Tetris, maar op kleurtinten (shades). Blokjes van verschillende tinten komen om de beurt naar beneden. Jij moet kiezen waar het blokje neerkomt.

App voor: Vrije tijd
Kleurtinten tetris app

Space Qube

In Space Qube moet je zoveel mogelijk cubes verzamelen om nieuwe schepen te bouwen. Nieuwe schepen zijn sterker, of bewegen sneller en zorgen dat je makkelijker naar de volgende levels komt. Je kunt ook je eigen schepen laag voor laag opbouwen in de ship creator.

App voor: Vrije tijd
Space Qube app van de week

Monster Dash

In Monster Dash verzamel je muntjes door zoveel mogelijk monsters killen. Met je verzamelde muntjes kun je een hoger level voor je poppetje kopen of je koopt nieuwe wapens, waarmee je makkelijker monsters kunt afmaken.

App voor: Vrije tijd
Monster Dash: Monsters killen game

PAC-MAN Friends

Met deze nieuwe app van de week kun je het oude bekende spelletje PAC-MAN spelen. Bij PAC-MAN with friends is het mogelijk om met meer dan een PAC-MAN een level uit te spelen. Deze andere PAC-MAN's zijn je zogenaamde 'friends'.

App voor: Vrije tijd
PAC-MAN variant: PAC-MAN friends

RGB Express

In RGB Express laat je trucks pakketjes oppikken en op de juiste locatie afzetten. Opzich niet lastig zou je denken. Dat is het ook niet, zolang het bij 1 truck blijft.

App voor: Vrije tijd
RGB express - puzzel app

Two dots

In Two Dots verbind je de stippen van dezelfde kleur met elkaar. Dit kan alleen horizontaal of verticaal. In verschillende levels wordt aangegeven wat je moet halen: bijvoorbeeld 30x blauw en 20x geel.

App voor: Vrije tijd
Two dots App

Jellies

In Jellies moet je zoveel mogelijk van dezelfde Jellies (gekleurde monstertjes) aan elkaar verbinden, zonder een ander type Jellie te raken. Erg verslavend!

App voor: Vrije tijd
Jellies

GTA: San Andreas

GTA San Andreas is er voor de iPhone en iPad.

App voor: Vrije tijd
Gta San Andreas

SongPop

SongPop herkent niet zozeer muziek voor jou, maar jij moet dit voor SongPop doen. Het is een verslavend spelletje dat je speelt tegen bekenden en onbekenden. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk een muzieknummer herkent dat wordt afgespeelt.

App voor: Vrije tijd
SongPop Free

What's that app?

What's that app is een quizspel die je de namen van apps uit de top 600 laat raden. Aan de hand van de app iconen moet de gebruiker tussen 4 opties de bijbehorende app naam kiezen. Leuke manier om nieuwe apps te ontdekken.

App voor: Vrije tijd
What's that app? screenshot
Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed