U bent hier

Home

Sport

eRoutes

De gratis eRoutes app biedt verrassende routes en routegeleiding voor wandelen en hardlopen. In deze app selecteer je zelf de afstand die je wilt lopen waarna je direct verschillende routes krijgt om uit te kiezen. De routes worden uitgezet vanaf de GPS locatie van je telefoon.

App voor: Routes voor wandelen & hardlopen

Ski tracks

Met deze app houd je bij welke pistes je hebt geskied of hebt gesnowboard, hoe hard je hebt gereden en op welke hoogtes. Aan het eind van de dag heb je een overzicht van waar je bent geweest, zodat je in de grotere skigebieden makkelijk kunt zien welke pistes je nog niet hebt gehad.

App voor: Piste route volgen
App voor bijhouden skitrips

Fiets!

Dit is een app voor fietsers. Met Fiets! kun je je fietsroute plannen aan de hand van het knooppuntennetwerk in Nederland. Je geeft aan waar je wilt beginnen en wat je vervolgknooppunten zijnom je fietsroute te creeëren.

App voor: Plannen fietsroute
App fietsroutes nederland

Strava

Strava is een leuke app als je veel hardloopt, fietst of mountainbiket. De app houdt precies bij hoe ver, waar langs, hoe hard en hoe lang je hebt gelopen of gefietst. Ze kun je proberen je eigen tijden te verbeteren op de routes die je hebt gevolgd.

App voor: Routetijden bijhouden
Strava: App voor hardloop en fiets routetijden

MTBroutes

Ben jij een fervent mountainbiker? Dan is MTBroutes iets voor jou. Deze app bevat een behoorlijk aantal mountainbike routes door heel Nederland. Iedere route is te downloaden naar je iPhone, zodat er niet per se een internetverbinding nodig is als je op je bike zit.

App voor: Mountainbike routes
MTB Routes: App voor Mountainbike routes door Nederland

WandelZapp - Meer dan 750 wandelroutes door heel Nederland

Met de WandelZapp heeft de gebruiker toegang tot meer dan 750 wandelroutes. Alle routes hebben routebeschrijvingen, foto's, gps coordinaten en eventuele extra informatie als bezienswaardigheden die de wandelaar tijdens de wandeling tegenkomt. Weg met de papieren wandelinstructies!

App voor: Vinden wandelroutes
WandelZapp screenshot

iTrailMap (Ski and Snowboard)

Met iTrailMap kunt u de skikaarten van 750 bekende skigebieden bekijken. Zo heeft u op de piste altijd een kaart bij u. In een betaalde versie is het zelfs mogelijk 'GPS tracking' in te schakelen, zodat u precies kunt zien via welke pistes u naar beneden bent gekomen. 

App voor: Piste kaarten

Voetbal International

Met de VI app blijf je altijd op de hoogte van de laatste voetbal nieuwtjes. De VI app is zeer uitgebreid met functies als Transfers, Informatie over competities, over teams en beschikt zelfs over een eigen radiostation.

App voor: Voetbal nieuws
App voor voetbalnieuws
Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed