U bent hier

Home

Social media

Pinterest

Op Pinterest verzamel je leuke afbeeldingen en foto's en pin je ze op prikborden (pinboards). Zo kun je bijvoorbeeld een pinboard maken met alle foto's die je inspireren voor je nieuwe huis, een pinboard met leuke quotes, of een met mooie ontwerpen.

App voor: Creatieve ideeën
Pinterest: App voor inspiratie en creatieve ideeen

Quora

Quora is een community waarin je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen. Het klinkt heel algemeen, maar kan heel interessant zijn. In Quora kun je antwoorden 'kopen' van mensen waarvan jij vermoed dat zij een gepast antwoord op de (of jouw) gestelde vraag kunnen geven.

App voor: Vragen, antwoorden en adviezen
Quora: App voor vragen antwoorden en adviezen

Timehop

Met TimeHop zie je wat jij vandaag één, twee of meer jaar geleden hebt gedaan. TimeHop haalt deze informatie van je social media accounts, maar ook uit je filmrol van je iPhone of iPad.

App voor: Ophalen herinneringen
App voor herinneringen uit het verleden

Volgers+ voor Instagram

Met deze app kun je je volgers beheren. Zo kun je makkelijk zien wie je ontvolgt hebben en wie je zijn gaan volgen.

App voor: Verloren volgers vinden
App voor instragram Volgers beheren

Flipboard

Flipboard combineert al jou social media updates tot één digitale krant. Van alle Facebook wall-updates wordt een sectie gemaakt, en van iedere twitter account wordt ook een sectie gemaakt. Links in tweets en posts worden automatisch opgehaald en direct gepresenteerd bij het bericht.

App voor: social media in een

Osfoora

Osfoora is een zogenaamde Twitter client. Met Osfoora kun je meerdere twitter accounts beheren, en makkelijk zien welke tweets er in de buurt van u zijn geplaatst.

App voor: twitter
Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed