U bent hier

Home

Gezondheid

Zwanger.nl

Met de app Zwanger.nl ben je per week op de hoogte van wat er met je kind gebeurt tijdens de zwangerschap. Zo weet je of de dingen die je voelt normaal zijn of niet en kan zo een zorg wegnemen. Ook bevat de app een lijst met babynamen, mocht je er nog geen één hebben.

App voor: Vragen & antwoorden over zwangerschap
Zwanger.nl app: voor vragen over je zwangerschap

Grip op koolhydraten

Gevoelig voor koolhydraten? Met Grip Op Koolhydraten (GOK) kun je zelf koolhydraatbeperkte dieeten samen stellen. Met de boodchappencoach, de receptencoach, de menucoach, de inkopencoach en de personal coach heb je meer controle op het aantal koolhydraten dat je binnen krijgt. 

App voor: Samenstellen koolhydraten dieet
App koolhydraten dieet

Sleep Cycle power nap

Een powernap zorgt ervoor dat je productiviteit weer omhoog gaat en dat je weer met een frisse geest aan het werk kunt. Maar hoelang duurt een powernap?

App voor: Power naps
App voor power naps

Sleep Cycle Alarm Clock

Sleep Cycle alarm clock meet je bewegingsactiviteit in bed om zo te bepalen wat het beste moment om wakker te worden. Het werkt zo:

App voor: Meten slaapkwaliteit
Sleep Cycle: App voor Slaapkwaliteit meten en uitgerust wakker worden

Sleep Time +

Deze app meet aan de hand van je slaapactiviteit en bewegingen in bed wanneer je het beste wakker kunt worden binnen een ingesteld tijdsbestek. Zo wordt je uitgerust wakker en heb je minder moeite om uit bed te komen.

App voor: Uitgerust wakker worden
App voor uitgerust wakker worden

Loopbaan-Check

Met de Loopbaan-Check app kom je er achter of jij nog op de juiste plaats zit. De app geeft je advies op het gebied van gezondheid, interesse, werkplezier, toekomst en zelfbeeld.

App voor: Vinden loopbaancoach
Loopbaan-Check

Cardiograph

Met Cardiograph kunt u uw hartslag meten met de camera van uw telefoon. Houd uw vinger tegen de lens en de flitser en de app kan door het kleurverschil in uw vingertoppen uw hartslag meten!

App voor: Hartslag meten
App voor het meten van je hartslag
Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed